Overlijden melden: 010 - 761 2710 (24/7)

 

 

Over ons

 

Frederik Uitvaartverzorging verzorgt sinds 2014 uitvaarten in regio Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Rotterdam en omstreken. Wij  zijn een eigentijds bedrijf. Met toegewijde vakmensen zorgen wij tot in de details voor alle aspecten van de uitvaart. Waar het bij ons om draait, is inzet, ervaring, zorg, betrokkenheid, vakmanschap en bovenal de kunst om u zowel adequaat als met gevoel bij te staan. Onze uitvaartverzorgers zijn gediplomeerd en helpen u 24/7 bij overlijden: 010 – 761 2710.

Sinds 2017 dementievriendelijke uitvaartzorg.

Steeds vaker is er bij een uitvaart een nabestaande met dementie betrokken. Familieleden, vrienden en verzorgers hebben zelden ervaring met deze situatie. Een uitvaartverzorger met de juiste kennis en ervaring maakt een groot verschil, voor de mens met dementie, voor de familie en voor de verzorgers. Daarom zijn alle uitvaartverzorgers van Frederik Uitvaartverzorging opgeleid tot dementievriendelijke uitvaartverzorger.

De meeste familieleden hebben de wens –  al dan niet uitgesproken  – om een dichtbijstaand familielid met dementie te betrekken bij de uitvaart van hun familielid. Hun ouder, broer, zus, tante of oom hoort er gewoon bij te zijn is het overheersende gevoel. Het overgrote deel van de direct betrokkenen denkt dat het beter is om hun familielid met dementie juist zo min mogelijk te betrekken bij een uitvaart.

Zeker van kwaliteit en service.

Frederik Uitvaartverzorging is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk ‘Dementievriendelijke uitvaartzorg’. BGNU hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Een garantie voor deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie. Wij staan voor hoogwaardige, empathische dienstverlening. Wij zijn dan ook erkend bij diverse instanties en keurmerken.

"Wij nemen uw zorgen uit handen"

Nadat de eerste zorg is verricht kunt u samen met de uitvaartverzorger de uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Bijna alles is mogelijk om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Ook is het verstandig om direct samen met de uitvaartverzorger het uitvaartbudget vast te stellen.

Aanvraag voorbespreking:

Kosten uitvaart

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Wij geven u graag duidelijkheid over de kosten van een uitvaart. Dit doen we aan de hand van onze uitvaartpakketten. Volledig transparant weten waar u aan toe bent. Bekijk hier onze uitvaartpakketten.