Overlijden melden: 010 - 761 2710 (24/7)

 

 

Over ons

 

Wij  zijn een eigentijds bedrijf. Met toegewijde vakmensen zorgen wij tot in de details voor alle aspecten van de uitvaart. Waar het bij ons om draait, is inzet, ervaring, zorg, betrokkenheid, vakmanschap en bovenal de kunst om u zowel adequaat als met gevoel bij te staan. Bel bij overlijden: 010 – 761 2710.

Dementievriendelijke uitvaart.

Steeds vaker is er bij een uitvaart een nabestaande met dementie betrokken. Familieleden, vrienden en verzorgers hebben zelden ervaring met deze situatie. Een uitvaartverzorger met de juiste kennis en ervaring maakt een groot verschil, voor de mens met dementie, voor de familie en voor de verzorgers. Daarom zijn alle uitvaartverzorgers van Frederik Uitvaartverzorging opgeleid tot dementievriendelijke uitvaartverzorger.

De meeste familieleden hebben de wens –  al dan niet uitgesproken  – om een dichtbijstaand familielid met dementie te betrekken bij de uitvaart van hun familielid. Hun ouder, broer, zus, tante of oom hoort er gewoon bij te zijn is het overheersende gevoel. Het overgrote deel van de direct betrokkenen denkt dat het beter is om hun familielid met dementie juist zo min mogelijk te betrekken bij een uitvaart.

Hoe om te gaan met dementie?

De kunst bij een dementievriendelijke uitvaart is recht te doen aan de behoeften, mogelijkheden en beperkingen van alle bij deze uitvaart betrokken mensen.  Een aangepaste en vooral flexibele structuur van de uitvaart vergroot de mogelijkheden om een persoon met dementie te betrekken bij afscheid en uitvaart.

"Wij nemen uw zorgen uit handen"

Nadat de eerste zorg is verricht kunt u samen met de uitvaartverzorger de uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Bijna alles is mogelijk om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Ook is het verstandig om direct samen met de uitvaartverzorger het uitvaartbudget vast te stellen.

Aanvraag voorbespreking:

Kosten uitvaart

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Wij geven u graag duidelijkheid over de kosten van een uitvaart. Dit doen we aan de hand van onze uitvaartpakketten. Volledig transparant weten waar u aan toe bent. Bekijk hier onze uitvaartpakketten.